ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yağmurlu İlkokulu

05452028656
YAĞMURLU MAH. YAĞMURLU SK. OKUL BLOK NO 43 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Sayın Kaymakamımız dediği gibi buralar Türkiye nin Afrika´sı gibi. Bu sebeple öncelik amacımız öğrencilerimize millî ve kültür değerlerini, okuma yazma ve elimizden yüreğimizden gediği kadarı ile ahlâkı öğretmektir. Öğrencimiz hayata atıldığı zaman kendini ifade edebilmeli, okuma yazmayı öğrenmeli, mutlu olacağı bir mesleğe yönelmelidir. Dünyanın en kutsal mesleği olan öğretmenliğin de zor tarafı bu olsa gerek.
Misyon
Vizyonumuz doğrultusunda öğrenciler ile ilişkimiz bazen bir anne baba bazen bir arkadaş bazen bir öğretmen bazen bir sırdaş bazen yolu bulmasına yardımcı olmak... Kısaca öğrencinin neye ihtiyacı varsa ona yöneliyoruz. Okuma yazma ve temel matematiği öğretme konusu üzerinde daha ayrıntılı duruyoruz. Bunun için veliler ile sık irtibat halinde olmayı da ihmal etmiyoruz.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08:20 başlama 14:50 bitiş
Kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Öğretmen servisi mevcuttur
Lojman bulunmaktadır, ısınma kalorifer sistemi ile yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şanlıurfa iline 75 km uzaktadır. Tek Tek Dağları Milli Parkı´ nın içinde bulunan Soğmatar Antik Kenti olarak geçmektedir. Türkçe adı Yağmurlu dur.
Kontenjan Bilgileri
okul müdürü ile beraber, , 8 tane sınıf öğretmeni, 1 tane ana sınıfı öğretmeni, 1 tane İngilizce öğretmeni olarak 11 kişilik koca bir ekibiz.